The big, big bang

 
 
 
 

I don't know where I stand with you. And I don't know what I mean to you. All I know is every time I think of you, I want to be with you.





Kär på nyttt

älskar mina nya byxor hihi

Take my hand, close your eyes.

Glöm det jag sa, ett inlägg till blir det iallafall! Sitter just nu och lyssnar på finaste låten "Rocketeer", är helt kär vill jag lova. Igår var en bra dag, for till stan med mamsen och pappsen för att äta på Allstar. Godaste på länge vill jag lova! Efter det for jag till Emma för att se film med henne och massa annat gott folk. Sedan vid 00.00 for jag till max för att möta upp Robin och Oscar. Satt och pratade med dom ett tag sen begav jag mig hemåt. Idag har jag inte alls gjort mycket, lagat mat åt mig och Jocke(min kära granneee) och fixat mig. Senare tror jag att jag drar mig mot Handlarn för att möta upp Robin och sedan fara hem till honom. Vad vi ska göra återstår att se. Vet inte riktigt vad jag ska säga annat än att livet känns ovanligt bra just nu! Puss mina älsklingar

With me

Tjenatjena, kommer knappast blogga någerst på länge. Tänkte bara förvarna alla er sötnosar.
Puss och hej

Dansa bonne dansa

Hola amigos, guapas&guapos. Hur mår ni? Jag mår iallafall asbra! Livet är på topp och skolan går bra som satan.

Fuckade av livet men vi knullar det tillbaka


And they say she's in the class A-team, still stuck in her daydreams.


Hey girl, what's wrong? Put on that smile again!

Ni vet sånadär som säger att de förstår ens smärta, som vet hur det känns att må dåligt? De vet FAN INGENTING. Jag orkar inte längre höra kommentarer som "ja, jag vet", "mm, jag brukar också känna så". FÖR DET GÖR NI FÖRIHELVETE INTE. Ja, dåligt mår ni säkert. Kanske värre än mig tillochmed.
 
Men ni mår inte dåligt på samma sätt som jag, ni känner inte samma smärta som jag, ni har inte fått ert hjärta slutet i tusen bitar på samma sätt som mig. Ni gråter inte samma tårar och ni skriker inte samma skrik.
 
 
Ni kan kanske sätta er in i min situation, kanske tillochmed förstå lite grann av det jag berättar. Men ni vet inte, INTE ALLS, hur det är att må såhär som jag gör.

Cut out all the ropes and let me fall


Uppe med tuppen!

Börjar allvarligt tro att något är fel, att jag är sjuk eller så. Har aldrig någonsin i mitt liv vaknat kl 05.03 av mig själv. Har iaf tittat på den fina solen ett tag, och snart ska jag börja fixa mig i ordning för första skoldagen av gymnasiet. Jag känner på mig att det här kommer bli bra, det känns verkligen så i djupet av mitt hjärta. Taggar faktiskt för en gångs skull skolan, måste vara första gången sen 3;an skulle jag tippa på. För tillfället sitter jag och skakar av kyla, för att jag är så otroligt lat och inte orkar stänga fönstret eller gå till andra sidan av rummet för att ta på mig mer kläder. På tal om kläder så har jag förövrigt beslutsångest över vad jag ska ha på mig? Kändes väldigt jobbigt vill jag lova. Nu ska jag lyssna på min favorit Ed Sheeran och börja göra något åt mig själv. Puss på alla fina!
 

Sullen load is so slow on the split


I've got 99 problems but, a bitch ain't one


"Come on skinny love just last the year"


Älskling

Ville bara att du skulle få veta det här mitt hjärta.

Du är verkligen det finaste jag har. Jag skulle aldrig kunna se mig själv med någon annan än dig. Du är så underbar på alla sätt och vis, och jag är så lycklig att jag får ha en sådan fin person i mitt liv. Hur du än gör så lyckas du alltid få mig att le, även om jag inte ens vill det. Du är mitt ljus, du lyser upp min värld. Alla borde verkligen ha någon som dig, verkligen alla. Egentligen går det inte att förklara med ord hur mycket du betyder och hur mycket jag älskar dig. Jag har försökt så många gånger, men gång på gång misslyckas jag. Vad jag egentligen ville säga med det här är att jag verkligen älskar dig, mest av allt på denna jord. Och att jag aldrig någonsin vill förlora dig igen.

Åherre

Sitter och gråter som om jag vore ett nyfött barn som ska få öppna ögonen för första gången och oturligt nog fick en stark ljusstråle rakt in i ögat. Just sett världens mest rörande film som dessutom är baserad på en verkligen händelse. Den är helt sjukt bra och jag tycker verkligen att alla som nu har ett så otroligt tråkigt liv att ni läser min blogg borde slösa eran tid på att se filmen istället. Den heter "Soul Surfer". Ärligt, suttit och gråtit nästan hela filmen igenom. Så ja, det är mitt filmtips till alla er söta, som jag förresten älskar för att ni läser min blogg. Om ni inte ser den kommer ni ångra er. Lovar.
 
Nog om det, idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Vaknade upp bredvid min finaste som trots att min kära padre hade något emot det for hit för att få träffa mig. Vi/jag kokade gröt fast det gick ju lite som det gick.. Sedan efter många om och men drog vi oss ut till det fina vädret och la oss och pressade ett tag. Senare då han hade farit hem gick jag in och fixade till mig lite grann för att sedan fara ner till stan för att möta upp finaste Mana. Några köp blev det iallafall och jag säger det, tur att lönen kommer inom kort! Jag for hem vid 5 tiden ungefär för att äta lite middag och sedan dra mig ner till gymmet. Var där i cirka 2 härliga timmar! Sedan for jag hem och duschade, tog mig lite kräm och satte mig framför datorn för att se klart filmen "LOL". Den borde ni förresten också se. Galet bra den med, dock var "Soul Surfer" bättre. Ja då vet ni. Iallafall, efter jag sett "LOL" klart så såg jag min nya favoritfilm "Soul Surfer" och nu sitter jag här och anstränger mig för att Ellen ska bli nöjd. Haha, skämt åsido.  Nu har jag tänkt ta en dejt med kudden, GN GOTT FOLK!!
 
Och just det, bara så ni vet: Jag är bäst.
PUSS

Nu blir Ellen nöjd iaf!

Tänkte bara snabb blogga lite såhär nu när jag kommit hem från gymmet och före det från Rebecka! Idag var det egentligen tänkt att jag skulle fara till min kära pojke som äntligen(!!) kommit hem från Norge, men icke det. Dom planerna satta min kära pappa stopp för så istället ska jag följa mina grannar till gymmet lite senare ikväll, kanske skulle några andra följa också vilket säkert blir superkul! Förresten så for jag och klippte mig innan jag for iväg till Rebbe igår! Kortare än gud vet vad blev det, men gud vilken skillnad. Man ser rent att det är "frescht" haha bäst på att stava eller något sådant var det va? Morgon dagen kommer att se ut såhär att jag börjar med att stiga upp relativt tidigt, gå träbroarna runt med pappa sedan mot gymmet med pappa. Efter det blir det hem och duscha och sedan blir det troligtvis att vi far och köper en ny dator till mig! Taggad till tusen. Ni kan knappast förvänta er någon uppdatering på ett tag, för förmodligen kommer jag inte orka. Haha. Tänkte lägga ut lite porträtt som jag tagit på massa söta personer senare, och det lär ju vara det sista inlägget på länge.
PUSS

Julia Häggström

Fotat finaste Julia idag!
 

shuman

En överlycklig tjej som just har beställt löshår, köpt ett nytt objektiv till kameran och bokat resa till Kanarieöarna ber så mycket om ursäkt för att hon inte bloggar så mycket, eller överhuvudtaget längre.
Igår var jag med mina finaste flickor Lina och Emma, dom sov här och det var super kul! Det måste verkligen göras om, verkligen. Gårdagen var fylld av lycka och tårar, varför är en helt annan historia. Jag älskar er mina fina vänner, tack för att ni existerar. Just nu sitter låten "Stay" med Erik Hassle fast klistrad i mitt huvud. Kärleken åt den låten går verkligen inte att beskriva, helt otrolig. Endast 2 arbetsdagar kvar sen är jag fri igen, iallafall tills skolan börjar om. Underbart. Imorgon kommer världens finaste kusiner och farbror på besök ifrån södra sverige. Har saknat dom så otroligt mycket, dom är finast. Någon annan som jag saknar är min kära pojkvän, världens finaste kille. Hah, detta inlägget blev svamligt, men jag vet att ni älskar det. Kärlek till er läsare som faktiskt fortfarande följer min blogg.
Peace

RSS 2.0
Superman