Låt oss fortsätta på samma väg. Se hur långt ner vi kan sjunka.


Jag har nått den punkten där jag skiter i allt

Söndag idag mina vänner, vet inte om jag ska älska denna dag. 

Idag vaknade jag iallafall upp hos Denise vid 08.00, vi klädde oss och gick ut på en powerwalk lite sådär på morgonkvisten. Riktigt skönt var det iallafall. När vi väl kom in igen, började vi städa undan och fixa tillbaka allt på sin plats efter gårdagens bravader. Hade en jättebra gårdag och den började även på ett lika underbart sätt som den slutade. Det är nämligen så att Anton sov över här fredag till lördag så jag vaknade upp bredvid honom hihi. Åh, min lilla mysis. 

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och nyss spelade jag "Just Dance" på wii, det är nästan så att det är ansträngande haha! Snart ska jag börja gå ner till stan för att möta upp Anton och sedan fara vidare till honom, stannar nog där till senare ikväll. Kommer bli toppen! Har väl egentligen inget mer att skriva, så jag sätter nog punkt här. Pussen
 

finaste


Hej bajsblogg

Idag har varit en riktig bedrövlig dag, men som tur är har jag så otroligt fina vänner som gör allt så mycket bättre♥♥♥♥♥♥♥♥

Efter skolan följde iallafall Anton mig hem och efter maten drog vi till honom men det slutade med att jag, Anton och Micke satt hemma hos mig och åt godis och pratade. Så dagen slutade rätt bra ändå, tur jag har mina favvos. Mobilbloggar och har inget annat att skriva egentligen förutom att jag inte kan sova och att vi har hornationella imorgon.

Hejdå




Get lucky

All denna jävla ångest.

fame is for assholes

Hittade denna bilden som jag tog i stockholm för ett tag sen, åh vad jag längtar tillbaka!!

Allt kan bara suga snopp

Idag är en sådan där skitdag då man bara vill gråta. 

Idag är sjävlförtroendet och allt annat på botten, speciellt humöret, seriöst, humörsvängningarna?!?!?! Alltså idag kan bara försvinna, ok? Bajs. Hejdå
 

Alltså, du gör mig så jävla lycklig.

 
 

Saker blir så enkla då man har en sån som du

 
Jag saknar dig världens underbaraste. 

I just wanna feel this moment

Hejhallå! 
Sitter för tillfället helt ensam i en lägenhet på Moröhöjden och väntar på att min kära fordonsslusk ska komma hem. Han är nämligen på körskolan och tog dessutom mitt busskort så jag blev nästan tvingad att stanna här, men det duger åt mig! Musiken är dock min enda vän just nu, haha. Vad som är planerat idag vet jag inte riktigt förutom att när Anton kommer hem så ska vi nog hem till mig och senare ikväll ska jag på bio med Fanny! Tänker utsätta Anton för samma sak som han utsätter mig för, för tillfället. Han ska nämligen få stanna hemma hos mig och typ, ligga och dö i mitt rum. Hämnden är så jävla ljuv. 
 
Igår, ja vad hände igår? Jo, igår var det skola och vi fick sluta tidigare och jag kan lova att det behövdes! 
Efter att vi hade slutat mötte jag upp Anton och vi gick (!!!) hem till honom, och jag hatar att gå, H A T A R, heh. Men alltså, det var ändå skönt att få röra på sig lite. När vi kom hit så la vi oss och typ, sov framför tven ett tag. Vi städade även och jag hjälpte till med maten, so proud. Iallfall, sen så skulle Anton byta rum så det var ju bara att börja flytta en massa saker, fundera ut hur möblerna skulle stå för att det skulle bli som bäst och lägga in kläder i garderoben. Självklart så ville han utsmycka sitt rum, och inte oväntat hängde han upp wunderbaums i lampan. Nu luktar det gott här inne iallafall! 
 
Har egentligen inget mer att skriva, vi hörs väl senare. Puss på er mina älsklingar:* 
 

För du gör allt så mycket enklare, min underbara ängel

Hejhallå!

Mycket har hänt sen vi sågs senast mina kära vänner! 
Har varit utomlands med världens mest underbara släkt och även drabbats av magsjuka på vägen hem därifrån pga någon liten, som jag så gärna vill kalla det, djävulsunge som hade magsjuka. Men självklart kom det inte direkt så hann smitta Anton, som smittade Ante. Haha det känns som att detta kommer bli en ondcirkel eller något, lol. 
 
Idag var jag då tillbaka till skolan, det kändes underbart att äntligen få komma ut från den här så otroligt långtråkiga och ensamma lägenheten. Efter skolan fick jag äntligen träffa min älskling, åh vad jag saknat honom nu under tiden vi båda varit sjuka! Vi hade super trevligt och han hjälpte mig även med lite läxa, så snuttipluttig:* 
Har absolut inget att skriva egentligen, så godnatt kära läsare. Glöm inte bort att drömma heta drömmar om era lovers, haha! 
 
The one and only♥

Borta bra men hemma bäst


RSS 2.0
Superman