För vi är inte sådana som i slutet får varandra.

Kom just hem från stan där jag käkade på Kungs med finaste Lisa. Nu ska jag storstäda lillrummet och invänta finbesök av Sandra. Har väl inte så mycket annat att säga.  Kortfattat så är allt lite jobbigare än vanligt och jag behöver tid för mig själv. Håååj

Truth is, people who are angry with each other for the silly little things, are usually the ones who care about each other the most.


Det finns ingen som jag älskar mer än dig.
mw3 mitt i natten. Vad fan håller jag på med????

Ändå så undrar de vad som händer då vissa väljer svälten.

Hej cpbloggen. Hur mår du idag?????????

Haha, jag är verkligen på superdåligt humör och mår illa. Det här suger. Ångest suger. Skola suger. Att inte kunna träna suger. Äta kalorier suger. Haha dö.
 
Har iallafall börjat räkna kalorier. Jag ska klara mitt jävla vikt mål. Sådetså. Inte en tvekan. I can do it. Imorgon är det fucking torsdag. Hatar torsdag. Haha iof så hatar jag allt idag. 
 
Hejdå
 

Hur det ställs massa krav på människor som inte klarar av dom.

 

 

Galenskap

Hejhej, vad ska vi säga om dagen idag då?
Jajjamän, idag är det Tisdag. En, enligt mig, mycket tråkig dag. Började med att försova mig, hann dock i tid till skolan ändå. Bra att veta, I know. Iallafall, idag är det ingen vanligt dag för idag blir min mamma gammal som skrutt, hihi. Vilket betyder att det inte blev något älskat gymmande idag. Synd var ju det, aja. Efter den långa tiden på skolan så drog jag och Fanny oss mot stan där jag skulle köpa en present åt mami och Fanny skulle köpa mat och ta bussen mot Morön.  Kulkul. Senare när jag kom hem så bjöds det på världens äckligaste mat, dvs. pölsa. Alltså ärligt, vad fan är det för mat? Är det ens mat? Ja, det kan man verkligen undra. Efter det fick vi fin besök av farmor, farfar och även mitt hjärtegull. Kul var väl det. Fika bjöds det på i stora mängder, men eftersom att jag ska vara nyttig så blev det inte överdrivet mycket fika för mig. Men lika bra är väl det, haha. Vet, som vanligt, inte riktigt vad jag ska skriva eller så. Haha det här sög. 

Peace
 
 

I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn´t do it.

Hej bloggen!! Eller något sådant. 

Idag har nog varit tråkigast på länge. Men dock så är det väl inte så konstigt med tanke på att det har varit skola? Aja. Efter skolan for jag på evk-möte, tråkigast någonsin. Tycker verkligen inte om möten, alls. Nu inväntas middag och efter det så blir det gymmet och ett skönt konditionspass! Egentligen så har jag ingen ork till något, men det är faktiskt ingen ursäkt. Vila kan jag göra någon annan gång. Blev inte att hämta någon bil idag, blir nog senare i veckan eller liknande, hihi. 
 
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Någon som vill ge mig några tips? Vad vill du se på bloggen? Lämna en liten kommentar är du gullig!
 
Peace
 
jatack. 

Fear is what stops you - courages is what keeps you going.


Blogga äg ju xd

Har inte bloggat på huur länge som helst men tänkte väl ge det ett försök igen. Dock får vi se om det blir imorgon eller något. Men kan ju berätta om vad som har hänt idag och planerna för imorgon. 

Jahapp, here we go. Idag vaknade jag upp vid världens finaste, vi klev upp och gjorde lite fika. Senare så skulle vi ut i garaget och såg att någon riktig jävla fitta har slagit sönder en ruta på bilen, insåg även att det var massor av saker som saknades som tex. en högtryckstvätt för några tusen. Förmodligen så är det massor av lackskador på bilstackaren med. Argast är jag, det är så förbannad onödigt att hålla på med sådant där skit. Åh. Nu har iallafall Anton farit hem och jag sitter och lyssnar på musik och väntar på att mamma och pappa ska snacka klart med polisen så vi kan beställa hem middag någon gång. Dock så tär det lite på mig med tanke på att jag egentligen ska vara nyttig och träna ordentligt. Aja, det blir säkert bra. 

Morgondagen ser ut så att det blir att fara på skolan, efter skolan har jag elevvårdsmöte. Efter den tråkiga tillställningen ska jag och några troligtvis fara och hämta en 745a. Kommer bli toppen, hoppas jag då. Har väl egentligen inget mer att säga annat än att jag verkligen ska försöka få igång bloggen igen.
Hihi, puss!
 
 
 

RSS 2.0
Superman