Nu drar jag mot soligare breddgrader!

Väntar bara på att farmor och faffe ska hämta oss, sen bär det av till Luleå och vidare från Luleå till Canarieörana, wiho!! Är nog mest taggad i världen. 

och han är fan det finaste jag lagt mina ögon på.


Håll om mig - Petter feat. Daniel Adams Ray

 

"Vi skottar och plogar
Och dom som står i vägen
Dom får smaka på knogar

Jag är likadan
För jag lever idag
Dratt mitt strå till stacken
Och jag gjorde det bra
Vem är jag
Hur betraktar dom mig
Men frågorna jag ställer
Säger mer om mig
I min osäkerhet
Du kan kalla det ångest
Hela kroppen den skakar
Så snälla håll om mig
Ett lyxproblem
Men det är en vardaglig scen
Mycket vill ha mer
Det är så vi bygger problem"
Vila i frid finaste ängel

 
Tycker denna bilden stämmer in så galet bra, för du var alltid så glad. Vår finaste ängel. Jag minns verkligen hur mycket du retades med mig om bilden på mig och big steve som du har. Minnerna med dig är fina, och vi alla saknar dig i mängder. Du var så ärlig, så på riktigt. Du sa precis vad du tyckte och ställde alltid upp för dina vänner.Vi syns snart igen. Sov gott nu finaste, snusälskande ängel♥

I only wanna be with you


Om du älskar mig så kommer jag att älska dig, och om du lämnar mig så kommer jag att älska dig.

Hej hallå! 
Sitter och lyssnar på underbaste Håkan och väntar på att Anton ska ringa upp igen. Idag har det absolut inte hänt något intressant i mitt liv. Har städat och ätit. Kul va? Jo så är de att vara sjuk. Blir att fara tillbaka till gymmet imorgon, så får vi se hur det går. Fredag blir det att träna med Malin på 360 skulle jag tro, lol kommer skämmas så galet mycket då alla där, vad jag vet, är vältränade och fina. Alla dessa jävla komplex, när ska jag bli nöjd? Troligtvis aldrig. Men vad gör det om hundra år då jag är död och begraven, troligtvis inget. 
 

Men när du strippar och klär av dig är det samma grej


Jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig, om du leker med mig

Sitter just nu och pratar med Anton, och har gjort det i typ en timme. Innan de kom jag hem från gymmet och satte mig framför tv och ringde även Anton en stund eftersom idioten stod ute och frös, dock får han skylla sig själv då han är ute i tshirt i 14- ... Har väl inte så mycket att skriva egetligen. Pusshej
 

Tröttast i världen

är jag, men vad gör man inte för en kär vän. Har alltså varit uppe i princip hela jävla natten för att Anton ville ha någon att vara social med. Drygast i världen är han med. Jaja, vet inte vad jag ska skriva. Pusshej
 

Älskade Håkan.

 

gymma<33<3333<3<33<3<<3<33<3<3<


Mot gymmet nu, fuck hockeyn


En sån som mig

 
Sitter och väntar på att pojken på bilden ovan ska ringa mig, bäst i världen är han. Bestieee♥ Fast jag funderar på om jag ska springa ner till gymmet och prata med bestie senare ikväll, haha beslutsångest i sinne vill jag lova.  Idag har varit en riktig jävla skitdag, legat hemma och mått förbannat illa och det snurrar i huvudet på mig, fick ändå besök av min finaste granne Denise och vi satt och pratade ett tag. Resten av dagen har jag legat och sett på Efterlyst, har seriöst fastnat för skiten.Har väl egentligen, som vanligt, inget speciellt att skriva alls. 
Pusshej

Please. Find me. I'm lost. I'm insecure. Find me. Help me. You bring me happiness. "Look for the girl with a broken smile, ask her if she wants to stay a while."

 
Idag vaknade jag av att min pappa skrek att det var något jättehemskt som hade hänt, jag fick panik och sprang upp ur sängen för att få höra "Justin Bieber har kollapsat på scen". Funderade ärligt på att hämta en kniv från köket och döda min kära fader där ett tag:):):)  Men aja, sen fixade jag mig lite och vi for och handlade lite. Nu ska jag gå och duscha sen blir det middag på Bishops Arms med mamsen och papi, Senare blir det att hänga med mina favoriter. 
Peace

Att du ligger med nån annan betyder ingenting alls och du kan göra vad du vill, för du betyder ingenting


Det brast någonstans men baby, jag mår bättre nu

 


Sitter just nu iaf med Liv vid min sida, hon sitter och har hugg som vanligt på nån pojke. Inte ens förvånad. Har väl inget att skriva egenligen. Pusshej

Godkväll alla fina

Sitter just nu och lyssnar medans Niklas spelar gitarr, super mysigt är det. Tröttast i världen är jag så snart ska jag hoppa i duschen så morgondagen kommer snabbare! Imorgon är det måndag och såklart så skulle jag till tandregleringen tidigt som skrot, bara för att det är lov. Senare kommer Sofie och kanske Olof och hänger med mig, super mysigt kommer det bli! Jag och Sofie ska mysa och tjocka oss i sinne har jag bestämt, och jag ska se om jag lyckas tvinga med henne på gymmet,hihi! Har väl inte så mycket annat att skriva faktiskt. 
Peace
 

Liv Henriksson

 
 
Fotade den här snyggingen för ett tag sen och nu väntar jag bara på att hon ska ta tummen ur rumpan och springa upp till mig. Hihi Pusshej

Vi var aldrig kära i varann, de bara kändes likadant


Jag vet vad jag har och behöver och du tillhör inte det

Hårda ord, men du förtjänar dom. För jag förstår inte hur man kan ljuga för någon så under en sån lång tid. Jag har dragit ett streck över det hela för jag är för bra för att ens ägna tid åt det mer. Men jag blir ändå så besviken. Jag litade på dig, jag trodde du var en bra människa. Jag ska alltid tro det bästa flera gånger även om personen fuckar upp allting, så ger jag nya chanser på chanser och så kan det fortsätta. För jag hoppas så innerligt att saker ska förändras, men det gör dom aldrig. Jag måste sluta vara så naiv, se saker svartpåvitt istället för ett ljuvligt paradis.

Jag hoppas du är nöjd med din insats, att du är stolt över dig själv. Att du nådde ditt mål, fick mig dit du ville. Och kunde spela ditt spel just efter dina regler. Grattis till din vinst! jag hoppas du mår bra över det och är glad!

Du kommer aldrig mer existera i mitt liv, det är människor som dig som öppnar mina ögon mer inför världen och visar mig vad som är sant.

Idag är jag förvirrad

 
Sitter just nu och väntar på att min älskling ska komma hit så vi kan fara och vara med Cissi, Linnea och Gustav tror jag bestämt det var. Idag har jag varit på 40 års kalas, kul var väl det. Fick spendera massa tid med mina favvokusiner, och då är väl allt toppen? Jajaja. Vet inte ens vad jag ska skriva. Ha en bra kväll gott folk! 
Peace

RSS 2.0
Superman