Det får mig att må så dåligt att ordet hata är det ända som känns rätt.


Make love, don't fight. Lets fuck tonight

 
Okej, jag suger på att blogga och det kommer även att vara så i fortsättningen. Jag har tänkt lägga hela livet åt sidan en stund och göra saker för min egen skull. Försöka få mig själv att tycka om mig själv. Allting är verkligen i botten just nu och helt ärligt så vet jag inte vad jag ska ta mig till, annat än att försöka få mig själv att le. Gymmet kommer bli min bästa vän nu, maten kommer bli nyttigare än någonsin och hälsan kommer vara på topp. Det har jag bestämt mig för. Det ska bara bli så. Sen har jag även upptäckt vilka som är viktiga i mitt liv, och vilka som inte är det. Vilka som är äkta, vilka som är fake. Jag har förövrigt haft den bästa helgen på länge. Tack till alla inblandade, jag älskar er pluttisar♥

Vad vet du om kärleken, förrän du förgäves hatat den Och vad vet du om hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva


Du kanske aldrig får den du vill få, men du får mig

Satan i gatan vad längesen det var jag skrev, och jävlar i min låda vad jag saknar mitt svarta, långa, fina hår. 
Är superduper sugen på att färga tillbaka mitt hår mörkt men ärligt så tycker jag för synd om det, för att utsätta det för något så plågsamt. Mitt hår kan seriöst vara det slitnaste någonsin trots att jag just klippt det. Seriöst, dö.
Men annars då? Jo livet rullar väl på, skolan kan suga en stor jävla åsnekuk men annars så. Har världens underbaraste pojkvän som förövrigt just for hem från mig. Imorgon är det skola sen är det bara massor av roliga saker som sker. Wooho! Är taggad till tusen. Ni då mina kära läsare? Har absolut inget att skriva sååå, pusshej. 

We're out of touch

 
Sitter och kollar igenom massor av gamla bilder och hittade dessa, minns verkligen hur nöjd jag var med dem:')
 
Förresten, är det någon som vill bli fotad eller så? Är suuuper taggad på att fara ut och fota!

This is nightlife, we dance under the moonlight and party till we feel high, we’re ready for the good times

 
Hej bröder, va händish? 

Nej, fy och fan. Idag är en sådan där halvbra dag. Haft skola, varit på stan med Fanny och fyndade ett par VITA (!!!!!) byxor dock kommer dom vara smutsiga så fort jag tagit ett stegg utanför dörren men.. iaf, en tröja och en kofta och ändå är jag inte pank. Nöjdast är jag. Just nu väntar jag på att min kära granne ska komma hem så vi kan brumma iväg på ett litet äventyr, hihi. Alltså jag har verkligen inget att skriva..

PUSSRSS 2.0
Superman