Gräset är ju alltid grönare på andra sidan

Sitter nu och väntar på att klockan ska bli sju så att jag och Joel kan börja bege oss mot gymmet. Idag fick vi pengar och mina är redan slut. Klassiker. Köpte i alla fall en tröja, ett halsband och ett par örhängen som jag egentligen inte kan använda med tanke på mina töjningar, men vafan, fuck aina. Kändes däremot konstigt att köpa kläder och grejer, brukar aldrig köpa sådant, hatar att köpa sådant. Men någon gång måste det ju göras. Nu ska jag ställa in disken och byta till träningskläder. Adios mina vänner!
 

Sexbomb

Ja tack till alla dessa kroppar
 

"Jag menar se mig nu alltid med ett happy face"

bjuder på den osminkade sanningen, förutom ögonbrynen då xdxp

Fuck feelings, be a bitch


“If my eyes could show my soul, everyone would cry as they see me smile.”

Bild från julafton^
Kom i alla fall just hem från stan. Vi slutade super tidigt så jag och Lisa for på stan och fikade på Waynes! Godast var det. Nu sitter jag och väntar på att Emma som nytagit körkortet ska komma och hämta mig sen drar vi ut på något litet äventyr! Senare vid 19.00 så far jag och gymmar med världens bästaste granne, livet känns så galet kul just nu. I detta nu som jag skriver det här sitter jag och lyssnar på massor av skön musik och redigerar lite bilder. Har väl inte så mycket att skriva, hejdå bloggen♥

Jag vill ha en stund med dig, softa under täcket, rulla runt med dig.

Hej bloggen :') 

Just nu sitter jag och väntar på mat, sedan blir det gymmet med finaste Sandra. Jag har faktiskt suttit och tänkt över allt detta med gymmandet, vissa säger att jag överdriver, vissa säger att jag ska fortsätta som jag gör. Och helt ärligt så har jag tänkt fortsätta, jag ska nå mina mål, hur lång tid det än tar. Jag mår bra när jag är på gymmet. Jag mår bra av att veta att jag faktiskt försöker göra något åt saken den här gången. Så, jag ska klara det här. Så är det bara. 


Drömmen^^^

When I die, I hope I go to heaven because I already walked through hell.


Alltid saknad, aldrig glömd

Ibland när jag är ensam så tänker jag på dig, eller faktiskt så.. tänker jag alltid på dig. Jag vill så gärna ha en bekräftelse på att du mår bra där du är idag, på att du får le. En bekräftelse på att nu är det din tur, att det är du som vinner över cancern, och inte tvärtom. Jag hoppas att han som bestämmer tar hand om dig där uppe. Jag önskar att jag kunde få vara i din närhet som förut, jag önskar att jag hade någon att fara till då jag bara vill komma bort från hela världen. Jag saknar dig mer än vad jag någonsin saknat någon, snälla kom hem igen. Jag behöver dig, mer än någonsin.
 

Idag vaknade jag upp hos farmor av att Emil&Simon ringde mig, sen var det bara att skynda sig på och stiga upp. Hann just och pass klä mig sen skulle jag följa och kolla på Alex som skulle spela match, dock förlorade dom. Men kul var det att titta på, faktiskt. Jag har aldrig varit en sådan som brukar kunna sitta still och kolla på då andra gör saker, jag vill helst göra dom själv. Kom just hem från Liv, eller ja hennes farmor&farfar som bor just nedanför mig. Vi pratade med Hampus ett tag, sjöng och lagade mat. Nu har jag tänkt fixa lite inför helgen och annat. 
 
Peace
 
 

Fellster

Jag måste säga att jag och Fellster var snyggast i världen förut.

Marcus äger

Sitter just nu bredvid en sjungande Egil och en tyst Sixten. Mitt emot mig sitter Pontus, Anton, Ante och Fellster. Jag har Marcus dator och den äger ju, lol. Jag och Fellster sleepar alltså på det här coola stället, mitt ute i ingenstans, även kallat Finnträsk. Snart ska vi väl ut och gå eller något, och nyss så eldade vi. Haha bra lan osv. Varför hänger jag å Fellster ens på lan kan man ju undra? Jo därför att vi inte har något liv och vi tycker om att vara retards. Hihi jojo, vad gör ni andra då, såhär mitt i natten? Hihi hejdå
 
 
FELLSTER WANTS THE D

Och en flaska röd

Lessast i världen är jag på skolan. Det äger inte. 
 
Väntar iallafall på att Melissa ska ringa, vad vi ska prata om är väl inte direkt något jag tänkt ta i bloggen. Men, idag har jag varit och gymmat, blev kondition. Saknade dock min älskade träningskompanjon Sandra, men det funkade ändå. Imorgon kommer fell3 hit och vi ska fara och gibba på gymmet #swag #yolo. 
Haha nej men, imorgon kommer faktiskt Felicia hit och vi ska fara och gymma. Troligtvis kommer min kompanjon vara där med. Tipptopp! Har egentligen inget mer att skriva. 
Peace
 

I'm not Disney, I'm a nasty bitch.

 


 

There's always gonna be that one girl who is prettier than you, you'll just have to find that one boy who doesn't care.


Tänk om alla andra kunde vara som dig.

Har just lagt mig i sängen efter att ha pratat med en väldigt saknad person, och satan vad jag är glad. Det känns nästan som om livet är på topp. Liksom rullar på bara för skojs skull. Egentligen har jag väl inget att skriva annat än "Godnatt" , så godnatt mina kära läsare!

Och ändå så tänker jag fortfarande, var det rätt val?

Kändes rätt skönt att vara sjuk idag då jag tittade ut genom fönstret och det snöade i sinne. Sitter just nu och inväntar pappa som ska komma hem och laga mat till mig, hihi. Pratar även med mina favoriter, börjar må bra faktiskt hihi. 

Fin utsikt från balkongen har man då :')^

The truth is, everyone is going to hurt you. You just got to find the ones worth suffering for.


Jag känner mig fri, fri från alla negativa tankar som brukade ge mig panik


RSS 2.0
Superman